Skolavslutning 2022


Iår blev det båda barnens första"riktiga" skolavslutning då de nu kunde vara i kyrkan som vanligt efter pandemin. 
Jag har ju varit på skolavslutning här så många gånger eftersom jag gick på samma skola. Mamma var också med och vi blev nog lika sentimentala båda två. Jag fällde några tårar när barnen sjön så fint i kyrkan och stod längst fram framför alla så modigt. 

Som dessa växt detta året!
Elise läser allt hon kommer över och har till och med börjat få lite favoritböcker. Räkna matte är det bästa med skolan och hon kommer ofta hem och berättar vilka nya engelska ord hon lärt sig. Skriva går också bättre och bättre. Hon frågar hur det stavas men sen när hon försöker själv så klarar hon det galant ❤️ Iår har hon börjat spela fotboll och det är hon jätteduktig på! När hon spelade sin första match gjorde hon 2 mål! Sen på pingisen är hon yngst i gruppen och har blivit så himla duktig och utvecklats så mycket denna säsongen! Nästa år kommer hon att spela lite pingismatcher och det ser hon fram emot jättemycket.
Colin är grym på bokstäverna och har så smått börjat att få ihop ord. Ljudar vi tillsammans så klurar han snabbt ut vad der är för ord. Han är också jätteduktig på att räkna och kan snabbt svaret på olika tal. Så i sommar ska vi öva på att läsa en massa. I fotbollen har han utvecklats jättemycket, han har bara spelat sen i höstas när han började skolan. Varje match gör han mål och han räddar även mål när han är målvakt. Han är yngst och kortast i laget men han tvekar inte på att knycka bollen/tackla från någon som är längre än honom. På pingisen iår har han så smått börjat i den svårare gruppen när Elise har tränat. Han är inte riktigt på samma nivå som dem men han är på väg! Vi får se om han väljer att fortsätta efter sommaren för han har tappat intresset lite nu när fotbollen är så kul. 

Nu ser vi fram emot ett härligt långt sommarlov och slutet på min föräldraledighet ☀️