10 dagars jobbvecka

   Idag är jag så välförtjänt av helg! Jag har jobbat 10 dagar i rad och vissa dagar har varit väldigt långa dessutom. Dock har dagarna gått väldigt fort! 
Jag hoppas kunna njuta ordentligt dessa 4 dagar som jag nu ska vara ledig. Busa och umgås med dessa tre ❤ Roger går på sin jobbvecka nu så honom kommer vi inte träffa så mycket. 

Imorgon har jag lovat Elise att vi ska baka något och på eftermiddagen ska vi köra och hälsa på min mormor på sjukhuset i Landskrona.
På söndag är det dags för fotboll igen efter jul-uppehållet och det ser barnen fram emot jättemycket 🖒 

Ha en trevlig helg ❤

Julbord i Kågeröd ❤

Precis som i fjol var vi på julbord hos Linnea, Robin, Edvin och nykomlingen Sigrid i familjen Horsner.Det var lika mysigt som vanligt och vi åkte därifrån väldigt mätta, belåtna och trötta. 
Bilden var full av snö när vi skulle köra och det tog nästan en timme hem. Det snöade otroligt mycket! 

Tusen tack för en mysig kväll ❤

Colin Thor Axel Öberg 2 år ❤

Den 16/12 blev den här killen 2 år.
Tiden har gått så otroligt fort och och det känns inte som att det är så himla längesedan som jag tog denna bilden på honom. 

Som han utvecklas för varje dag. Den senaste månaden har han börjat prata allt mer. Upprepa allt vi säger, fråga efter saker och göra oss uppmärksamma på vad han vill. 
Han älskar bollar och springer gärna runt härhemma och sparkar runt med dem i huset. Det lyser i ögonen på honom när han kommer med två pingisrack samt boll och vill spela med oss. 
Bilar kan man inte ha för många av om du frågar honom, dem radar han upp överallt! I soffan, golvet, köksbordet och i sin säng!
Lik sin pappa är han utseendemässigt, men inte minst till sättet. Här tillexempel bad Roger honom att hämta en sked att smaka hans glass med. Då hämtar han ett DECILITER-mått! Haha. Han älskar glass lika mycket som sin pappa  ❤
Han är så snäll och omtänksam mot oss och Elise. Drar gärna med henne när han vill leka med något och kallar henne till sig. Jag tror att de kommer ha så roligt genom livet tillsammans. 

Att få vara din mamma Colin är så fantastiskt och jag älskar dig så otroligt mycket ❤ Du håller våra dagar fulla med bus och ditt fina leende och busiga blick får en att smälta ❤