KLART!

Nu är jag äntligen klar med min eximinationsuppgift! Så otroligt skönt att ha skickat in den. Nu kan jag slappna av resten av vistelsen här och njuta :)
När jag skrivit det här ska jag gå ut med hundarna i regnet och sen ska jag trimma klart Isa innan jag börjar baka några av de kakor som vi ska sälja på utställningen i Landskrona på lördag.

Jag hade inte tid att blogga igår så jag skriver nu istället vad jag hittade på. Jag tvättade, skrev på uppgiften och så var jag och mamma iväg en runda till center syd. Jag hittade en massa nya kläder och 3 par skor bland annat. När jag fyllde år fick jag pengar av mamma och pappa att handla för så det var de som användes igår.
Ikväll har de V.I.P kväll på center syd men de tjuvstartade redan igår. Jag köpte kläder på Cubus och fick nästan 500 kronor rabatt! De kläderna jag köpte kostade drygt 900 kr och jag fick väldigt mycket kläder för det priset. Sen var vi på skopunkten där jag köpte tre par skor, varav det ena paret var nersatt från 245 till 199. Och jag hittade även ett par skor som var nersatt från 399 till 99, dessutom köpte jag tre par och fick det paret för 99 kronor på köpet. Sparat 399 kronor där också!
På vägen ut gick vi in om Gina Tricot för jag har som sagt presentkort där som jag fick i julklapp av Farmor och Farfar som jag inte använt än. Köpte ett par riktigt häftiga leggins, linne och två par enfärgade leggins för 330 kr. Jag betalade 30 kr för presentkortet var på 300.
Jag mådde så bra när vi åkte därifrån! Att ha gjort SÅ många fynd kan man leva på riktigt länge!! Jag ska ladda kameran och rada upp alla fynd sen så ni får se dem :)

Nu ska jag göra lite nytta!
// Marica

Däckade hundar

Hundarna tyckte nog att det var lika skönt som jag att ligga kvar i sängen och sova i morse. Men klockan 9 tyckte jag att det var hög tid att gå upp! Så då gick jag upp och Loffe och jag åt frukost. Sen gick vi ut en runda och pratade med 2 av grannarna här. Jag har också tittat till pappas fåglar och våra marsvin. Ett av dem, Tyra, hon ska ha ungar om 1 ½ vecka ungefär och är sååå tjock! Ska bli kul att se vad det ploppar ut för några små bebisar :)

Igår när pappa kom hem åkte vi till Löddeköpinge och tittade på 4 veckor gamla cocker spaniel valpar. Ååå vad söta de var och vi satt nog över en timme och gosade med dem. Man blir allt lite sugen, men de två vi har måste mogna och bli äldre först. Så det får vänta minst ett år till innan dess.

Senare idag kommer Farmor och Farfar hit och hälsar på. Jag, mamma och Farmor ska åka till Stuff & Stil i Malmö och köpa tyg m.m. för Farmor ska sy kjolar och västar till mig som jag kan ha när jag ställer ut Fuji. Utställningsdress alltså :)

Nu ska jag skriva på eximinationsuppgiften tills mamma kommer hem!
// Marica

En ny dag!

Som är full av möjligheter :) Jag satte klockan på 7.30 men gick inte upp förrän 8.30, det är skönt att sova länge! Sen gick jag upp och ut med hundarna på morgonpromenad. Jag träffade några hundägare med hund på vägen som jag pratade med. Fuji och Loffe har blivit så himla duktiga vid möten nu, de skäller och morran nästan aldrig numera. Vi har hittat deras svaga punkt och använder oss av en liten flaska med vatten i ifall de skulle göra något och om det gör något får de en stråle med vatten i nacken och blir tysta direkt. Funkar hur bra som helst :)

Jag ska till tandläkaren 13.00 och sen ska jag gå en sväng i stan innan det är dags att hämta mamma på jobbet. Pappa körde henne dit i morse för att jag skulle kunna ta bilen in sen. Innan jag åker ska jag skriva på eximinationsuppgiften försöka få den färdig.

Nu ska jag göra lite nytta!
// Marica