Ny (större) bilstol

   Efter BVC åkte vi till Babyproffsen på Berga i Helsingborg där vi skulle kika på en ny bilstol till Elise nu när hon har blivit så stor! Det är ju en hel djungel det där och man vill ju inte köpa en som är alltför dyr eller en som är alltför billig heller. Bilstolen är ju en försäkring till vår lilla juvel och är det en av sämre kvalitet kan det handla om liv eller död!
 
Vi köpte i alla fall en som Elise först fick provsitta hon satt så bra i den. Det som är viktigt för mig är att man kan luta den ifall hon sover i stolen så att hon halvligger skönt <3
Märket på den är BeSafe och det är samma märke som där är på gravidbältet jag använde i bilen när jag var gravid. De har utfört extra hårda tester på just denna modellen och det känner jag är jätteviktigt!
 
När vi körde och hade varit och handlat så somnade hon jättegott i stolen och det måste vara ett bra betyg!
 
 
SÅ skönt att slippa konka på det tunga babyskyddet nu och bara ha denna stolen i bilen alltid!
Till sommaren ska vi åka på campingsemester till Öland och då känns det extra tryggt att hon sitter i denna stol <3
 

Vår tjej växer för fort!

   Idag har vi verkligen varit överallt känns det som!
9.45 var vi och vägde, mätte samt så väntade en läkarundersökning på BVC.
Sist vi vägde henne så låg vikten på 7250 gram och var 66,5 cm lång. Idag är hon 69,5 lång och väger 8235 gram! Nästan ett helt kilo har hon lagt på sig under en månad! Nog för att hon blivit tyngre men att det var så mycket trodde jag inte.
 
 

Arg dotter...

Ja vad ska man säga, jag klandrar henne inte...
Jag själv är ju jättekräsen så varför skulle inte Elise protestera mot viss mat?
 
 
Hon fick prova på Nestle's Laxgryta tre dagar i rad. För de säger ju att man ska prova samma smak några gånger för att barnet ska vänja sig. Men laxgrytan gillade hon inte ändå!
Såhär arg blev hon alla tre gångerna och det gick verkligen inte ner. Hon knep ihop med munnen så att jag inte kunde få in skeden! Men men nu vet vi det i alla fall!
 
// Marica