En dag med huvudvärk!

Idag har jag lidit typ hela dagen förutom den senaste timmen o under de få minuter som jag lyckats sova... Mitt huvud har sprängt så jag har varit väldigt orolig emellanåt. Jag gick till och med emot mina principer och tog en panodil... Då är det illa! Men som jag misstänkte så hjälpte den inte det minsta. Vid 13-tiden ringde jag till barnmorskan i Landskrona men det visade sig att de nu undet semestern bara har telefontid 8-12. Så skulle jag försöka prata med någon så var det förlossningen jag skulle vända mig till. Där hade de garanterat sagt till mig att ta en tablett och vila bara så kag provade det.
Roger kom hem senare och köpte pizza med sig så jag fick något i mig. Jag lyckades sen somna en halvtimme på soffan och sen lugnade sig huvudvärken också som tur var.

Hoppas på en dag utan huvudvärk imorgon i alla fall för då har Roger tagit ledigt och vi ska till Höganäs en sväng :)

//Marica

Barnmorskebesök!

Då är vi hemma igen efter kontrollen och allt var bra! Mitt blodtryck var lågt som vanligt och bebisens hjärta lät perfekt. Magen mätte 38 cm och följer kurvan precis som den ska.
Vi pratade om min huvudvärk och fick lämna ett urinprov också för att kolla efter äggvita. Men det visade inte heller något konstigt så havandeskapsförgiftning är inget jag har nu i alla fall. Men jag skulle dricka mer och höra av mig till dem eller förlossningen om huvudvärken inte ville ge med sig. Sen ska man ha koll på om ansiktet svullnar upp plötsligt och att bebisen rör på sig som vanligt varje dag.
Sen skulle jag passa på att vila mycket så jag har krafter inför förlossningen :)
Håll tummarna för att hon ska titta ut snart!

//Marica

Trött med huvudvärk...

   Jag har haft ont i huvudet till och från i tre dagar nu, inte det roligaste om man säger så. Sen bör jag ju dessutom inte heller ta några tabletter så det är bara att stå ut. Det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning men jag hoppas verkligen inte att det är det. Enda fördelen är väl i så fall att de troligen startar igång förlossningen. Men det är ju tråkigt om det ska bero på en sån sak.
Vi ska i vilket fall på kontroll idag så vi får se vad de säger om det hela. Min vanliga barnmorska har semester nu så jag ska gå till en annan, men det ska säkert gå bra :)
 
   Igår gick jag in i vecka 39 men glömde ta en bild så jag ska be Roger göra det ikväll så ni får se hur stor jag blivit.
 
   Himlen är väldigt mörk idag och jag ser fram emot en svalare dag!
 
Nu ska jag vila huvudet lite och försöka äta något...
 
// Marica