Valborg - då och nu!

   När jag var typ 18 år och det var Valborg så firade jag det med ett gäng kompisar inne i Landskrona. Vid Citadell för att vara exakt. Vi hade köpt cider på citygross (2,5 %) och nån av oss hade fått med sig nån likör hemifrån. 
Där satt vi! Drack, grillade korv, åt lite snacks och hade hur kul som helst. När det blev för mörkt tog vi bussen hem igen. 
   De nästföljande Valborg har sett olika ut men på ett eller annat sätt har det varit alkohol in landat och fest. I fjol kommer jag inte ihåg vad vi gjorde men det brukar bli festligt på något vis ia alla fall. 

I år då?  
Roger jobbar kväll, jag är tvåbarnsmamma och sitter hemma i pyamas byxor och en kopp te framför tvn. Barnen har somnat båda två och jag väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå och lägga mig. 

Livet ändrar sig verkligen med tiden och hur man firar olika saker. Men var sak har sin tid, heter det ju. Jag är beredd att hålla med.
Fast att jag kan erkänna att det hade varit kul att hitta på något ikväll, hade inte behövt vara fest, så är det ändå skönt att sitta hemma och njuta av det vi har och har skapat tillsammans ❤
Alkohol har jag inte druckit på 2 1/2 år men vad gör det när jag har en så fin familj ❤😙

Trevlig Valborg på er allihopa! 
(Är glad att jag är en av de som slipper vakna med baksmälla imorgon) 


Pratat med BVC

   I middags ringde BVC upp och jag berättade att Colin är snorig sen ett par månader tillbaka. Men han är ju ändå pigg trots allt.
Som jag misstänkte så är det ingenting som de gör någonting åt om han inte mår dåligt, blir slö eller äter dåligt. Så vi får bara vänta ut det helt enkelt.
 
 

Tre gånger...

   Vet inte vad som hände inatt! Colin vaknade och åt tre gånger under natten. På semestern på Teneriffa hände det en av nätterna också men då tänkte jag att han kanske hade mycket intryck att bearbeta o sov oroligt för det. 
Han har säkert sovit hela nätter i en månad nu så jag tycker det är konstigt! 

Han kanske växer mycket nu och behöver mycket mat? De senaste dagarna har han sovit väldigt mycket dessutom och bara varit vaken ett par timmar innan han somnat igen. 

Jag har dessutom ringt bvc idag och väntar på att de ska ringa tillbaka. Colin har varit rosslig och snorig väldigt länge nu och när han kräker får han upp mycket snorklumpar och ur andra änden är det väldigt grönt emellanåt. (Grönt bajs ska vara ett tecken på bakterier eller virus i kroppen) Så jag funderar på om det är dags att kolla upp att allt är som det ska med honom. 
Håll en tumme för honom ❤