Otäck upplevelse!

   I morse började jag jobba kl6.30. Körde till jobb som vanligt 6 och började sen att öppna förbutiken. 
   Efter att vi haft öppet i lite mer än en halvtimme så började det surra i mina öron. Tänkte att det kommer att gå över igen, att det inte var så farligt. Men sen blev jag kallsvettig också. 
Tig telefonen och skulle ringa till min chef och säga att jag inte mådde så bra. (Jag var ensam i förbutiken och nästa person skulle komma 7.30.)
Men så kom det en kund så jag tänkte hjälpa henne först innan jag ringde. När jag skulle avsluta kunden i kassan så blir allt bara suddigt. Härifrån kommer jag inte ihåg något utan återfår medvetandet när jag sitter på golvet I postrummet och hör kunden fråga om hon ska ropa på hjälp. 
Ja jo det är nog bra svara jag sluddrar. 
Min kollega är lite tidig men för min del kommer hon precis lagom. De berättar för mig att jag är likblek och ser frånvarande ut. 
Efter en stund när jag fått i mig druvsocker och vatten så reser jag mig upp och parkerar mig i personalrummet. 
Ringer till barnmorskan och hon råder mig till att gå hem och att sen komma in på en koll där senare. 
Jag piggnade till men min chef ringde in en ersättare till mig och därefter kom Roger och hämtade mig. 

Senare hos bm så konstaterar hon att jag har väldigt lågt blodtryck som troligen är orsaken till att jag svimmade av. Bebisens hjärta slog precis som det skulle så den går det ingen nöd på som tur var ❤ 
Jag fick order om att äta och dricka ordentligt så skulle jag snart må bättre. Lågt blodtryck kan man ju inte göra så himla mycket åt tyvärr. 

För säkerhetsskäl stannar jag hemma från jobb imorgon ❤