Stilig kille ❤

Såhär fin var Colin när vi var på nästkusin Ellies dop i lördags ❤

Han har blivit så stor på kort tid vår fina kille! Idag är det dessutom en månad kvar tills han fyller två år. 

Curling med kollegor

I fredags var jag medbjuden på att Curla tillsammans med 5 kollegor i Landskrona. Först trodde jag att vi skulle bowla. För det finns också i den byggnaden. Men blev nyfiken när jag insåg att det faktiskt var curling! Det ser ju rätt enkelt ut när man ser det på tv. Men det är det inte riktigt.

Först fick vi en tapastallrik att dela på. Den var jättegod! 
Sen provade vi ut skor och efter det gick vi ut i hallen. Där fick vi på oss två sulor på skorna. En med fäste och en glidsula. 
Dwt var väldigt mycket bambi på hal is i början men sen när man kom in i det så gick det bra. Det som var svårast var att slå iväg stenen tillräckligt hårt. Gled den för långt sen var den ute ur spel. 

Efter vi curlat klart körde vi till basilika och åt lite efterrätt. Jag åt en skål med glass och en kopp varm choklad , vilket min mage inte uppskattade. Jag kände mig väldigt illamående på vägen hem. Det var längesen jag åt så mycket glass på en gång! 

Men så roligt vi hade! En massa skratt och skoj 😍 mina kollegor är verkligen guld värda ❤

Spökkalas!

I söndags var Elise bjuden på spökkalas hos en kompis på dagis. Elise har en tigerdräkt och det kan ju också vara lite läskigt. Eller hur?

Både otroligt söt och lite läskig 😍


Hon gick verkligen in för sin roll och tyckte att det var jättespännande att bli sminkad. Precis som mamma! Dock brukar jag inte riktigt sminka mig så.😉

Hon hade jättekul på kalaset och det bästa var när alla barnen gick på skattjakt och fick vars en godispåse innan de gick hem ❤