Down down down...

Jepp det förklarar mycket hur jag mår just nu... 


För ett par månader sedan sökte jag in på utbildningen till tandsköterska i Helsingborg. Men fick idag reda på att jag står som reserv 126... Så det finns troligen ingen chans att så många hoppar av så att jag kan få en plats. 

Detta skulle rädda oss från att alltid behöva pussla ihop vardagen med barnen. Passning när vi jobbar osv. 
   Inget roligt alls detta och jag ser inte fram emot hösten alls nu. 

Mysiga förmiddagar ❤

   Jag var hemma från jobb i lördags och jobbade på söndagen. Många timmar och bra med OB gjorde att jag ville dit trots att jag inte mådde helt bra. Det kändes de sista timmarna och när jag kom hem var jag helt slut. Roger sa  saker till mig som jag inte kom ihåg dagen efter. 

Jag stannade hemma på måndagen och kände mig piggare igen så igår jobbade jag och är bättre. Men hostar lungorna ur mig på nätterna. 
Det kittlar och retar i halsen hela tiden. Stackars Roger som ligger bredvid när jag hostar så... 
Men men!

Jag har ändå försökt komma ut och få lite luft. I förmiddags var barnen rastlösa och Tyke behövde komma ut på en runda. Så vi gick 30 min och sen lämnade vi av Tyke hemma och gick till den lilla lekplatsen i kvarteret. Elise avdelning från dagis var också där så det var många kompisar att leka med. De gungade och åkte rutschkana. 
Colin var jättesur i vagnen när vi gick hem, men han var bara trött så det var inte så konstigt. 
Vi är ju förkylda allihopa och det tar på krafterna. 

Ikväll ska jag jobba några timmar så jag hinner bara träffa Roger lite snabbt innan jag ska iväg. 


Ha en bra dag! 

Kusinbus

Igår var Lucas dagis stängt så vi fick äran att ha honom här hela dagen :) 


Han hade diverse leksaker med sig som han själv packat ner såklart :) Vi var ute och gick en runda och även till lekplatsen under förmiddagen. Sen somnade Colin och de fortsatte leka ute ett tag tills vi sen gick in igen och åt mellis. 

   Både Elise och Colin ser upp till Lucas och han trivs med att leda dem och visa vad han kan. En jättego kille med ett stort hjärta ❤


   Jag tror att han somnade lika gott som Elise och Colin gjorde igår 😊