Inskolningen fortsätter

   Igår var vi på den tredje inskolningsdagen och vi var mest ute och jag gick ifrån en stund innan det var dags att gå hem. Hon tittade efter mig när jag gick och blev lite ledsen men pedagogerna tog henne och lekte istället och då brydde hon sig inte. Sen gick vi hem och hon somnade gott i vagnen. 
 
   Idag var vi där kl 9 och då var det gruppövningar på schemat. De lekte först en stund och sen gick jag iväg till personalrummet och då blev hon lite ledsen igen men det gick snabbt över när hon fick något att göra. 
När de var klara kom en och sa till mig att de skulle gå ut så jag hade koll på var de var någonstans. Men  så frågade jag om det gick så pass bra att jag kunde gå hem. Vi bor ju två minuter därifrån så jag skulle kunna komma tillbaka om det var något direkt. Så det gjorde jag. 
Än en gång blev hon lite ledsen  och det gjorde ont i hjärtat men jag vet ju att det snabbt går över igen. Det gynnar inte henne i det läget att ta upp henne igen då är det bättre att gå och sen komma tillbaka igen . 
Tiden gick och de hörde inte av sig så 11.30 kom jag och hämtade henne igen. Då satt de och åt hela gänget men Elise hade, som väntat, inte ätit speciellt mycket. Lite majs och smakat lite på det andra bara. Men det kommer väl det också. 
Hon hade blivit väldigt ledsen när de skulle gå in igen, men det hade lugnat sig efter en stund. 
Det är ju en stor omställning för henne så inte konstigt att hon reagerar. 

Men tankarna går ju ändå... Är det för tidigt för henne ändå att börja? Skulle vi väntat ett tag till? 

Jag vet ju att det kommer att göra henne gott, hon behöver leka och umgås med andra barn. Hon kommer lära sig så mycket som jag inte kan ge henne på samma sätt. 
Sen känns det konstigt att inte veta precis vad hon gör och hur hon känner inför alla nya saker. Få se henne uppleva allt nytt och se henne utvecklas. 
Men det är inte så många timmar hon är där så vi hinner att umgås jättemycket i alla fall ❤
Det kommer kännas jättekonstigt att inte ha henne hemma när jag är hemma. Menar vad ska jag hitta.på de timmarna? 

Imorgon ska hon i alla fall vara där 9-14 för första gången. Sova där efter middagen osv. Hon lär ju vara riktigt trött stackarn ❤ Korv är nya favoriten som äts med god aptit :) 

Sockerbelastning och BM besök

   Det gick trots allt bra idag på mvc. Jag överlevde hungern och var inte illamående men blev lite yr av drinken. 
Samtidigt som mig var där två andra tjejer på sockerbelastning så vi satt och pratade en massa bebisar och förlossning osv. 
Så tiden gick rätt så fort idag ändå :) 

Provet sen då? Jo jag var normal på sockret så ingen diabetes här inte :) 
Sen den vanliga kontrollen gick också bra. Sf-måttet var 26, något under kurvan. Men det förklarades rätt så lätt med att Knut ligger på snedden i magen. Så har han vänt på sig till nästa gång ligger jag garanterat på kurvan igen. För bm sa att han inte verkade vara onormalt liten. Så skönt att höra! Men nu förstår jag också varför jag har ont i revbenen på vänster sida, han ligger och sparkar där nämligen! Barnmorskan kände hans ena fot ;) 
Sen när hon skulle lyssna på hjärtat på honom så flyttade han på sig hela tiden så det var inte så lätt att mäta! 
En liten busig kille verkar det som att vi ska få! 

Nu när jag är i v30 så blir det tätare kontroller och vi ska dit redan om en vecka igen :) 
Det känns att det inte är så långt kvar nu! 

Ett stort lass!

   När vi kom hem efter diverse ärende idag, bland annat hämtade vi ved på Rogers pappas gård. Så backade vi, bokstavligt talat, på att helt släp med ved som stod på vår uppfart! 
Det var pappas släp så jag misstänkte rätt snabbt att det var mamma och pappa som var skyldiga till det hela. De ringde medans vi var iväg och frågade om vi ville bjuda på kaffe, vi var ju inte hemma förrän ett par timmar så vi skulle höra av oss när vi körde hemåt. 

Men så överraskade vi blev! Och glada såklart :)
Så nu har vi ved så vi klarar oss ett bra tag. DESSUTOM - kunde vi hämta lika mycket till om vi ville! Så vi ska bara fixa någonstans som vi kan ha veden, på pallar eller något. Sen kan vi hämta ett släp fullt till. 
Så himla bra och nu slipper vi köra och köpa ved :)