S*ithelg...

   I torsdagsmorse vaknade Colin och hostade och var snorig- igen... Så han fick vara hemma från skolan och vi åkte och gjorde coronatest på honom. Anmälde honom som sjuk på fredagen också, tyckte att det var lika bra. En fredag när de skulle på utflykt till ishallen, som Colin sett fram emot. 
Lördagens födelsedagskalas ställde vi också in för säkerhetsskull. Så himla tråkigt.. Dessutom skulle de ha avslutning med fotbollen på lördagen så den missade Colin också! 
Colins coronatest visade sen negativt så det var himla skönt. 
Sen kom söndagen och Elise skulle på kalas för sin bästa kompis Millie. En timme innan hon ska dit ställer jag mig för att platta hennes hår - då ser jag att hon fått LÖSS!  Tror knappt det är sant och Elise blir såklart jätteledsen. Ringer till kompisens mamma och frågar om Elise får komma när jag behandlat henne mot lössen. ( Jag har aldrig haft löss så jag vet inte alls vad som gäller) Hon hade mer koll än mig så det var bättre att Elise kom på besök i veckan istället. Hon var helt förstörd stackarn. Det var tre veckor sen hon köpte presenten och slog in den. Hon har sett fram emot detta så himla länge... 

Hoppas vi har mer tur framöver för jag är så trött på att mina barn blir ledsna över såna här saker :(