Sliten...

   Vaknade vid 7 i morse av att jag hade jätteont i magen och mådde illa. Spydde ett stort lass och magen var inte heller bra. Surplade sen i mig lite vatten men mådde illa igen. Dock spydde jag inte mer men illamåendet var kvar... 
Roger var inte helt ok heller men han spydde inte iallafall.
Låg i sängen till 14 och Roger kom in med Elise och la henne till bröstet bara när hon var hungrig. Har varit så tung i huvet hela dagen, vätskebrist troligen men det är inte så lätt o dricka när man mår illa av det. 
Hoppas inte mjölkproduktionen påverkas av detta bara och jag gör verkligen så gott jag kan...

Håll en tumme för att jag ska må bättre imon. 

//Marica

God Jul!

   Mannen min och vår dotter sover fortfarande och jag har precis betalt våra räkningar. En mysig start på lill-julafton.  Det kan behövas med tanke på att vi har rätt så mycket att göra idag. Det kommer nämligen hit gäster ikväll på middag och sen ska vi även spela Bingo Lotto. Det är ju uppesittarkväll ikväll så vi ska passa på att förhoppningsvis vinna lite. Sådär en miljon hade ju inte varit fel!
 
   Roger jobbade i torsdags sin sista dag på Thorn och dagen efter fick han reda på att han fått jobb. Igår var han på ännu en intervju men denna gången ett jobb som han mer ville ha, Även detta jobb fick han och tackade ja! Nu spelardet ingen roll om vi inte får några julklappar för detta var den absolut bästa julklappen vi kunde få! Är så stolt över honom och det är en stor sten som lyfts från våra axlar Nu när vi har en ganska stor kontantinsats kan vi börja kolla på hus på allvar och förhoppningsvis köpa ett under detta året. Håll en tumme för oss!
 
  Hur ska vi fira jul då?
Imorgon bitti direkt ska vi köra till Höganäs och äta julfrukost hos Rogers pappa för att sen köra runt till Rogers släktingar i Viken och Höganäs för att önska dem en God Jul. På vägen hem avslutar vi i Allerum där vi ska hälsa Elise farmor en God Jul också. samt  tända ett ljus för henne <3
När vi sen är klara där kör vi till mamma och pappa för att tillbringa julafton där med mina släktingar. Vi ska vara hela 21 vuxna så det blir fullt hus! Det ska bli så himla mysigt, Elise allra första jul av många <3 Lite synd bara att hon inte kommer först det eller komma ihåg den ;) Vi får ta mycket kort och visa henne sen när hon blir stor istället.
 
Från oss alla till er alla en riktigt God Jul <3
 
 

Gräs-änkling idag

Roger är och spelar pingis idag och jag har Loffe och Elise som sällskap. Mamma och pappa är i Stockholm på hundutställning så vi har även fått titta till huset.
   Men vi har varit flitiga. Jag har vikt tvätt, hängt upp ny tvätt och så har vi gått två långa promenader. 

Det blir en lugn kväll och vi väntar bara in Roger :) 

Trevlig kväll!